هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها

ارائه تسهیلات ویژه به دانشجویان صاحب فرزند+ جزئیات

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: تسهیلات تولد فرزند به دانشجویان متاهل داده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۶۲۳

به گزارش راهبردمعاصر، مسعود گنجی گفت: سازمان امور دانشجویان برنامه دارد تا بر اساس ماده ۷ و ۸ قانون حمایت از خانواده و جوانی، وام قابل توجهی با عنوان وام عنوان ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل ارائه دهد.

به گفته وی هم اکنون وام ودیعه مسکن متاهلان تهران ۳۲.۵ میلیون تومان است که این مبلغ در صورت اختصاص بودجه از سوی ستاد ملی جمعیت در اجرای ماده ۸ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان خواهد رسید.

او گفت: وام ودیعه مسکن متاهلان بقیه شهر‌ها هم به نسبت میزان اجاره بها در هر شهری افزایش پیدا می‌کند. این وام ودیعه مسکن متاهلان به شرطی افزایش خواهد یافت که ستاد ملی جمعیت و به تبع آن سازمان برنامه و بودجه درخواست صندوق رفاه دانشجویان را برای دریافت مبلغ ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال جاری پاسخ دهد و این مبلغ که واقعاً حق قانونی دانشجو است را به صندوق رفاه پرداخت کند.

وام تحصیلی دانشجویان مجرد در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافته و وام تحصیلی دانشجویان متاهل دو برابر دانشجویان مجرد افزایش یافته و پرداخت می‌شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: با توجه به این که برخی از دانشجویان در طول تحصیل صاحب فرزند می‌شوند، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درصدد است برای این دسته از دانشجویان تسهیلاتی تحت عنوان «تسهیلات تولد فرزند» پرداخت کند.

گنجی گفت: البته این تسهیلات در صورتی پرداخت خواهد شد که سازمان مدیریت و برنامه ریزی و ستاد ملی جمعیت همکاری لازم را با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم داشته باشند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار